Uppdatering torsdagen den 20 september:

Innan jag i slutet av juni började facebooka kunde jag berömma mig med att vara en god löfteshållare. Därefter har det blivit allt svårare - tiden har slukats upp över öronen på mig. På sistone har nätstriden mellan Explorer och Google intensifierats igen, även genom min FB-sida: Nortons har flera gånger kraschat av ansträngningen att förtsöka hålla brandväggen intakt i den nya dator som jag blev tvungen inhandla cirka 1/8 och som visade sig vara särskilt Windowsdesignad för Explorer. Mer än en gång har jag på senare tid 
tvingats till systemåterställning sedan även bredbandsanslutningen, till Telia, brutits. För ett par dagar sedan upplystes jag om att jag nu pålagts  extra tung säkerhetsrustning, eftersom mina FB-göranden hela tiden störs av ageranden bakom min rygg.
     I går onsdag gick äntligen Tyskland ut och varnade för användning av Explorer som IT-inträdesport, eftersom vi annars riskerar att bli skinnade in på bara sittfläsket vid våra datorer. Vilket nu vidarespridits genom svenska medier - till min lättnad eftersom jag på sina håll tycktes uppfattad som inbillningssjuk när jag förklarade diverse svårigheter runt mina FB-insatser med att jag råkat i svår klämma genom Explorers otroligt omfattande villkorsdirektiv för FB-användning (alla rättigheter skulle överlåtas). Hursomhelst var de villkoren omöjliga att uppfylla så att min IT-medverkan fungerade ens halvhjälpligt.
     Därför har jag inte fått tid och ork över till att i denna vecka, som utlovat, lägga in ytterligare Ogräsmemoarkapitel. Inte heller har jag fått färdig den nya blogg där jag kommer att föra in Herrarnas Nya Giv i FiB/K nr 12/92 (nu aktuellare än någonsin, tycker jag) och diverse andra genom åren publicerade samt opublicerade skriverier av min hand. Men de kommer!

Söndagen den 16 september 2012 sliter jag mig ifrån Facebooksidan, där det än så länge denna solljusa dag är lugnt och fridullt trots den svåra världsutveckling som vi alla nu har att förhålla oss till. Själv har jag haft bekymmer med påspädning av tekniska problem sedan jag köpte ny dator i somras, men nu  har det äntligen rett upp sig och ser ut att kunna fungera utan besvär i fortsättningen. Så nu börjar jag åter dyka upp på Auroraårsidan. Om några dagar också på memoarbloggen med fortsättningskapitlen ur mitt rikalstrande ogräsliv.
      Höstterminen inleder jag med denna vackra livssfärbild - med text som kan stämma in på många av oss.
     Tack till er som haft tålamod och återvänder med mig när detta nu åter har blivit möjligt!

 · 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar