Gott Slut på nyårets gammelafton! - GOTT NYTT ÅR---

Årsskiftet er en oplagt mulighed for at evaluere på det forgange, så vi kan give slip og starte på en frisk. Hvad skal vi bringe med videre, hvad skal transformeres og genopstå i nye former og hvad skal vi helt forlade?
Her kan du dele dine ønsker og visioner for det nye år.
Årsskiftet er en oplagt mulighed for at evaluere på det forgange, så vi kan give slip og starte på en frisk. Hvad skal vi bringe med videre, hvad skal transformeres og genopstå i nye former og hvad skal vi helt forlade?
Her kan du dele dine ønsker og visioner for det nye å

Gott slut önskar jag alla denna i nederbörd rika ljuskväll!
Photo: Please:-)  visit,like,share and tag unconditionally!

      Tiden vill överhuvudtaget tryta för mig numer, liksom min förmåga att hålla löften. Därför bli det en tunnkokad bloggsoppa som avslutar det här auroraåret. Men mitt siddito hade premiär först i februari - så jag förlänger ny tids gryningsfirande lite som jag behagar. Och gör det lätt för mig genom att från julveckans facebook reprisera nedanstående bilder inklusive texter. Med den hemmastämning, från min värld,  jag vill sprida till vänner och anhöriga - densamma som julaftonens.  Jag återkommer under det nya årets första dygntimmar med en kampanj  f ö r   skog, för träd, för naturens värdighet  - mer än kortsiktiga värdet av den...  

      Får någon en stund över finns nu de två sista Ogräs 1-kapitlen att klicka till i högerspalten. Eller här:

länk.
för 15 timmar sedan
De båda slutkapitlen av mina memoarers förstadel, 14 och 15, är nu äntligen på plats. Den av flera provläsare långt mer uppskattade Andradelen följer ganska snart. Nytt blogginslag under Auroraårs överskrift trasslar jag nog ut på nätet redan under denna nyårsaftons sena timmar.

kerstinelisab
 

    Vi ses --- Hoppas bara att  ni efter bildtitten nedan inte fastnar i fb-återblickandet. Det höll jag på att göra. --- kes   

 (4 foton)


  • Kerstin Elisabeth Sandkvist En tomtegumma jag ärvt av min farsfaster, född på 1860-talet, bär upp ljusen i bortre bordsänden - balanserar det mittersta på sin träskalle. Lite halvdystert högtstävande grejen t h i bild 2 är en granskapelse uppbyggd med tallkottar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar